BLI MED PÅ LESESIRKEL!

nov 12, 2020

LOS Norge inviterer til lesesirkel med boken Flock, not Clock av Derek og Laura Cabrera (2018). Lesesirkelen ledes av Bjarne Berg Wig og foregår over tre nettmøter i desember – i tillegg til en ny samling på nyåret sammen med forfatterne.

Meld deg på ved å fylle ut kontaktskjema nedenfor. Gratis for alle medlemmer!

«Flock, not Clock» av Derek og Laura Cabrera er en nøkkelbok for lærende organisasjoner. Den gir en praktisk innføring i lærende organisasjon som komplekse tilpasningssystem, den gir en «oppskrift» og gode råd for utvikling av visjon, misjon, kapasitet og læring (VMCL). Her vil du begripe «rammeverket» for ekte lærende organisasjon bedre. En lærende organisasjon har et tydelig bilde av:

  • Hva den vil bli (Visjon)
  • Hvordan den skal nå visjonen (misjon)
  • Hvilke kapasiteter som må utvikles gjennom læring og kontinuerlig forbedring underveis

Ved å lese denne boka og sammen diskutere innholdet, vil vi oppnå en dypere forståelse for hvordan en ekte lærende organisasjon utvikles i motsetning til vanlig «implementering» av metoder og verktøy.

Sirkelen er gratis for medlemmer av LOS Norge (bortsett fra at vi må kjøpe boka) og vil bestå av fire nettmøter på kveldstid (vi avtaler hva som passer for alle) hvor vi møtes maks en time og reflekterer over det vi har lest.

Lesesirkelen vil bli ledet av Bjarne Berg Wig og vi vil på slutten ha direkte dialog med forfatterne Laura og Derek.

Påmelding varer frem til 1.12.2020. Bjarne bestiller bøker som deltaktere får tilsendt pr. post. Invitasjon til digital møteplass vil bli sendt på epost.

Lesesirkelmøter vil være avholdt en gang i uka frem til jul. Fortrinnsvis tre mandagskvelder med varighet på ca. 1 time hver. På nyåret inviteres deltakerne til et avsluttende nettmøte med forfatterne av boka.

Eventuelle spørsmål sendes til Bjarne på bjarne@learnorg.global