LOS KONFERANSEN 2021

21 - 22 oktober

LOS KONFERANSEN 2021

LOS Norge har gleden av å invitere deg til Kristiansand dyrepark den 21. og 22. oktober

Årets priser

Medlem: 5990,-

Ikke-medlem: 7990,-

Hvorfor bør du delta?

LOS Konferansen har de siste 6 årene vært en læringsarena for mange. Her er noen kommentarer fra tidligere deltakere når de fikk spørsmålet: Hvorfor skal du delta på Los konferansen?

“Deling av læring, inspirasjon, nettverk og kunnskapspåfyll”
“Det er praktisk og gjenkjennbart som gjør at jeg kan ta med meg erfaringsutveksling, ideer og kunnskap tilbake til egen lederhverdag”
“Det jeg setter pris på med LOS konferansen er den uformelle tonen. Diskusjon og deling av erfaringer mellom store og små, offentlige og private virksomheter”
“Det som begeistrer og gir læring sett fra mitt perspektiv er; Gruppearbeid med aktuelle tema/caser. Idé myldring og heftig positiv dialog og meningsutveksling i gruppene gjør at en felles " stor hjerne" kommer til et unikt resultat. En fantastisk læring innad i gruppen. For så deles med entusiasme i plenum”

Foredragsholdere ved LOS konferansen 2021


Tom Kenneth Gilje

Hvordan koble arbeid med læring. Mer informasjon kommer


Nadja Böhlmann

Nadja er Chief Kaizen Officer i Teknos, et internasjonalt konsern med hovedsete i Finland. Under los konferansen vil hun dele sine erfaringer med å utvikle kaizen og læringskultur i et multinasjonalt selskap.


Bjarne Berg Wig

Lærende organisasjoner = Komplekse tilpasningssystemer Verden endres fortere og vi må tilpasse oss gjennom å lære bedre og fortere. Og i felleskap. – Dette foredraget vil gi noen mulige svar - Hvordan gjør vi det?


Jo Røislien

Jo er utdannet sivilingeniør i industriell matematikk, og har en doktorgrad i geostatistikk, begge fra NTNU, og samarbeider med en rekke medisinske forskningsmiljøer over hele landet. Han er for tiden professor i medisinsk statistikk ved Det helsevitenskapelige fakultet ved Universitetet i Stavanger (UiS), seniorforsker hos Stiftelsen Norsk Luftambulanse (SNLA), og førsteamanuensis II ved Norges Teknisk-naturvitenskap elige Universitet (NTNU).

Årets læringscaser levert av

ÅRETS PROGRAM

Praktisk Informasjon

Årets LOS konferanse avholdes ved Dyreparken hotell i Kristiansand: Dyreparkveien 2, 4609 Kristiansand

Det finnes flere måter å komme seg dit: 

  • Du kan komme med bil; Dyreparken har flere store parkeringsplasser.
  • Buss: det går buss til Dyreparken fra både øst og vest. Se akt.no for reiseplanlegger.
  • Togstasjonen i Kristiansand ligger i sentrum, like ved bussterminalen.
  • Med fly: Kristiansand lufthavn Kjevik ligger bare 10 minutter unna Dyreparken.


ønsker du kontakt med oss?

Ta kontakt her!