Kommende arrangement

Læringslosprogrammet
Høst 2021

Bli Norges nye Læringslos!

Oppstart: 30. august – 1. september

Tidligere arrangement

Webinar – Systemtenking

Systemtenking gjort enkelt. Bli med på sommerwebinar og lær om de fire enkle reglene for systemtenking: Distinksjon, System, Relasjon og Perspektiv. 

 18. juni: kl 11:00-12:00 

Webinar:
Lean og Læring i en Digital Verden

Møt to av verdens ledende tenkere innen digitalisering i produksjon når Daryl Powell (Cheif Scientist Sintef Manufacturing) og David Romero (Research Professor at Tecnológico de Monterrey University in Mexico) gjester LOS Norge v/ Eivind Reke. Tema for samtalen er teknologiske paradigmeskifter og meningsfylt arbeid.

4. Mars klokken 15.00

Webinar:
Meet the author – Katie Anderson

Learning to lead, leading to learn

Toyota har i lang tid vært et forbilde for lean og lærende organisasjoner og Katie Anderson har skrevet en meget god bok sammen med Isao Yoshino om hva det vil si å være leder i Toyota. Bli kjent med både Katie og boken i dette webinaret som vil bli ledet av Jesper Sode Hansen og Eivind Reke. Webinaret vil være på engelsk.

3. Februar klokken 18.00 – 19.00

Webinar:
Læring og forretningsresultater

Forretningsresultater gjennom læring, en lean tilnærming til utvikling av hver enkelt ansatt. Gert Frick og Eivind Reke diskuterer den unike tilnærmingen Lean har til læring og utvikling av mennesker.

15. Januar klokken 11.00 – 12.00

Webinar:
Møt forfatterne bak Lean Sensei

Hør historien om boken og diskuter boken sammen med forfatterne! OBS: Foregår på engelsk.

9. Desember kl 20:00 – 21:00

Lesesirkel:
Flock, not Clock (2018)

LOS Norge inviterer til lesesirkel med boken Flock, not Clock av Derek og Laura Cabrera (2018). Lesesirkelen ledes av Bjarne Berg Wig og foregår over tre nettmøter i desember – i tillegg til en ny samling på nyåret sammen med forfatterne.

Oppstart 7. Desember kl 20:00 – 21:00

Los konferansen – Læring i Praksis

Årets konferanse vil foregå digitalt på en egen dedikert nettportal. Her vil man få tilgang til live-streams, informasjon om foredragsholdere, læringscase og materiale til los-vandringen. Under konferansen vil man også ha mulighet til å møte og diskutere med andre deltaker via vår nettløsning.

Dato: 15. – 16. Oktober 2020
Sted: Digitalt

Piemonteseminaret 2020 

Utsatt på ubestemt tid

Piemonte, Italia

Dagens og fremtidens organisasjoner møtes av stadig nye utfordringer. Digitalisering, Industri 4.0, nye konkurrenter, akselererende teknologisk utvikling og bærekraft.

Hvordan kan vi tilpasse oss den økende kompleksiteten vi med å praktisere lærende ledelse og utvikle det som OECD har kalt 21st Century Skills?

Piemonteverkstedet er et utviklingsverksted der en møter deltakere fra ledende virksomheter, konsulentmiljø og akademia.

WEBINAR -21ST CENTURY SKILLS

Med Eskil Domben og Lena Haugseth

 

 

 

Dato: 10.Juni 2020
Sted: Zoom

WEBINAR LEAN & LÆRING – Designing the Future

 

Med forfatterne av The Lean Sensei, Eivind Reke og Daryl Powell.

Vi vil fremover arrangere en webinarserie der vi går gjennom utvalgt litteratur fra Lean og Læring.

 

 

 

Dato: 29. mai 2020
Sted: Zoom

Kontakt oss på post@losnorge.no

 

Kontakt oss på post@losnorge.no